Fotvårdsbehandlingar

Medicinsk fotvård, fotsjukvård, nageltrång, liktornsbehandling eller nagelbehandling

Vill du ha en omvårdande behandling eller har något/några problem med dina  fötter rekommenderar jag att du väljer en medicinsk fotvårdsbehandling. Du får då hjälp med t.ex. naglar, förhårdnader, hälsprickor, liktornar, vårtor mm och du lämnar mig med mjuka, sköna fötter. Du får också råd om hur du förebyggande ska sköta dina fötter.

Här kan du boka någon av nedanstående behandlingar!

Boka tid

Medicinsk fotvård 630 kr, för pensionärer 570 kr

För dig som behöver en professionell och omvårdande behandling av dina fötter: fotbad, nagelbehandling, filning, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor etc. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

Medicinsk fotvård – hembesök i närområdet 1.100 kr

För dig som vill ha en professionell och omvårdande behandling av dina fötter i ditt hem: fotbad, nagelbehandling, filning, borttagning av förhårdnader, liktornar etc. Behandlingen avslutas med en fotmassage.Läs mer om hembesök för fotvård

Vårtbehandling  med Verrutop  450 kr/tillfälle Fotvårtor på stortånVårtbehandling med Verrutop är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. Ca tre behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. Kan krävas fler eller färre behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.  Denna behandling utförs endast på fotvårdklinik hos Medicinsk Fotvårdterapeut.

För dig med friskvård från din arbetsgivare
Förebyggande fotvård godkänd av Skatteverket  950 kr

En förebyggande behandling för dig som har friskvård från din arbetsgivare. Vi skriver ut kvitto mot begäran från dig

Nystart för dina fötter 750 kr

Först får du ett skönt fotbad. Sedan går jag igenom dina fötter. Tar bort förhårdnader, liktornar och tar hand om andra problem du har med dina fötter. Jag gör en pedikyr på dina tånaglar. Om du vill målar jag naglarna.Efter en första filning får du en härlig peeling av fötterna. Efter att jag filat fötterna igen avslutas behandlingen med en fot-och benmassage.

Fotvård för gravida och mammalediga  950 kr

Trötta, värkande ben och svullna anklar är mycket vanligt under graviditeten bl.a. på grund av den extra vikt man bär på. Men en graviditet sätter också igång en ökad produktion av progesteron. Detta hormon gör att musklerna i benens vener slappnar av, vilket får dem att bli mer elastiska – detta kan leda till svullna anklar och trötta, värkande ben. Den ökade kroppsvikten och vaggande gångstilen man tar till för att kompensera magen kan ibland leda till fotproblem, såsom uppbyggnad av hård hud, liktornar och förhårdnader. Om den extra vikten leder till att dina fötter inte kan stödja din kropp tillräckligt kan detta även leda till smärta i knäna, höfter och nedre ryggen. Därför erbjuder jag en behandling anpassad för just dig som är gravid eller just blivit mamma. Behandlingen börjar med ett skönt, avslappnade fotbad. Sedan går jag igenom dina fötter och tar bort förhårdnader, liktornar. Jag gör en pedikyr på dina tånaglar. Om du vill målar jag naglarna. Vill du istället ha en peeling av fötterna får du det. Efter att jag filat fötterna avslutas behandlingen med en fot-och benmassage.
Givetvis kan du ta med dig din lilla baby!

Delbehandlingar

Liktorn på lilltån

Liktornsbehandling 430 kr: Behandling och borttagning av liktornar.

Nageltrångsbehandling 450 kr: Behandling av nageltrång

Nagelbehandling 430 kr: Behandling av problemnaglar

Hälsprickor 430 kr: Behandling av hälsprickor.

Boka tid